Top Twente Parket

Top Parket Twente is al meer dan 20 jaar erkent specialist in het leggen en renoveren van alle parketvloeren.

Top Parket Twente

Vrijwel iedere parket vloer komt in aanmerking voor renovatie. Zo kunt u ons uw vloer laten lakken of laten olien. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden met betrekking tot úw vloer.

Vindt u de kleur of de uitstraling van uw parket vloer niet meer zo mooi of is uw parketvloer niet meer zo mooi als vroeger omdat deze intensief belopen is? Dan is het goed om te weten dat u hier iets aan doen kunt. Top Parket Twente heeft voor u verschillende mogelijkheden hieronder beschreven om van uw vloer weer een top vloer te maken .

  Lakken:
  U kunt uw vloer lakken onze firma werkt met de beste lakken die er momenteel op de markt zijn . Nadat we uw vloer profesioneel geschuurd hebben zullen we de vloer 3 keer aflakken waardoor er een mooie duurzame en onderhoudsvrije laklaag ontstaat.

  Vlotte droogtijd
  Drie laags systeem
  Weinig onderhoud
  Prijs € 20.-  p/m2 all-in

  Skyltlakken:
  Door de licht blekende werking en het ultramatte karakter geeft SKYLT aan elk houten oppervlak een spectaculaire onbehandelde uitstraling: je brengt weliswaar twee of drie lagen SKYLT aan, maar na droging lijkt het nog steeds of er niets op zit. De laag SKYLT is onzichtbaar. Vaak kun je alleen door het oppervlak even nat te maken, zien dat het hout wel degelijk is afgewerkt.
  Omdat je SKYLT niet ziet, is er wel eens twijfel of SKYLT wel voldoende beschermt. 

  SKYLT is zelfs slijtvaster dan de gemiddelde tweecomponentenlak. Houten vloeren, meubelen, tafels, etc. worden door SKYLT perfect beschermd tegen slijtage en de invloeden van alledag.
  prijs: 27,50 p/m2 all-in

  Hardwax:
  Een hardwax behandeling geeft de houten vloer een warmere uitstraling. Door de extra wax laag zal de vloer een lichte glans en een vollere uitstraling krijgen. Daarnaast beschermt de hardwax behandeling tegen vocht en vuil.

  Andere voordelen zijn onder andere:
  Twee laags systeem
  Extra bescherm wax laag
  Beschikbaar in vele kleuren
  Benadrukt de structuur van het hout
  prijs 17,50 euro p/m2 all-in

  Oliën:
  Tevens bestaat er de mogelijkheid uw vloer te laten behandelen met een blanke of kleurolie. Wij werken hoofdzakelijk met top olien van Riggostep en Royl 2K deze olien zijn allemaal op een 2 componentenbasis waardoor uw vloer al naar 12 uur beloopbaar is en u uw meubelen terug kunt zetten . Tevens mag u van ons een gratis kleur uitkiezen om uw vloer geheel naar uw smaak te gestalten. 

  Wordt diep opgenomen in het hout
  Beschikbaar in vele kleuren
  Kan plaatselijk worden bijgewerkt om krassen tegen te gaan
  Één behandeling is voldoende
  prijs: 15 euro p/m2 all-in

  Monocoat:
  Monocoat Oil Plus 2C dé oplossing voor jou! De Oil Plus 2C beschermt en kleurt vrijwel alle houtsoorten in elke vorm mogelijk: teakhouten meubelen, een eikenhout parket, een trap in Douglas hout of vrijwel eender welk hardhout. Oil Plus 2C is een houtolie van de nieuwste generatie die het hout kleurt en beschermt in 1 enkele laag. Dankzij onze geavanceerde technologie van moleculaire binding is er geen overlapping mogelijk en is het uiterst eenvoudig in gebruik en onderhoud. De combinatie van de olie (A) met de accelerator (B) garandeert een snelle droging en doorharding, en een superieure houtbescherming.  De functie van de Oil Plus 2C beperkt zich dus niet enkel tot een houtolie, het is ook een kleurolie, meubelolie en parketolie.
  beschikbaar in 40 kleuren e 13 stylingskleuren. Een hardwaxolie met superieure houtbescherming
  Geen aanzetten of overlappingen.
  Kan op alle houttypes gebruikt worden.
  Resistent tegen slijtage.

  Water- en hittebestendig, geschikt voor badkamers en keukens.
  Snelle doorharding: 80% in 2 dagen.
  Een korte periode voor het ‘droog onderhoud’: reeds na 5 dagen mag gereinigd worden met water en zeep.
  Prijs €20.- p/m2 all-in

  Offerte aanvragen of afspraak maken

  Top parket twente mag zich wel als een van de voordeligste firma’s noemen als het om vloerrenovaties gaat, bij ons zijn de prijzen all-in dus geen achteraf beklag over de prijs, wij staan voor onze prijs..

  Wat er afgesproken is dat moet men ook kan rekenen .

  Onze prijzen zijn altijd incl.btw

  Inclusief 1e voorrijkosten dus kan de vloer in een dag gedaan worden da betaald u niks moeten we terugkomen dan betaald u vergoeding van €45.-

  Inclusief materiaal
  Inclusief lakken en oliën
  Inclusief 5 jaar garantie op onze werkzaamheden

  Contactformulier

  Top Parket Twente

  Adres

  Breemarsweg 116 BE
  7553HT Hengelo

  Inschrijving

  KVK-nummer: 68328117