Top Twente Parket

Top Parket Twente is al meer dan 20 jaar erkent specialist in het leggen en renoveren van alle parketvloeren.

Traprenovaties

Bij Top parket twente bent u aan het juiste adres voor een vakkundige renovatie van uw trap. Verbouwen of vervangen is erg kostbaar, tijdrovend en in de meeste gevallen zelfs overbodig. Is uw trap toe aan een opknapbeurt?

Wij voorzien uw trap binnen één dag van een ander jasje. Of dit nu een open, stalen, houten of betonnen trap is. Dit doen we door het plaatsen van nieuwe traptreden over de bestaande treden.

Top parket twente mag zich dan ook wel een va de voordeligste noemen omdat wij de overzettredes zelf vervaardigen zo heeft u al een complete renovatie van een dichte trap van 13 treden voor €1500.-  incl.btw en een schriftelijke garantie van 5 jaar op ons werk

Ons werk

Offerte aanvragen of afspraak maken

Top parket twente mag zich wel als een van de voordeligste firma’s noemen als het om vloerrenovaties gaat, bij ons zijn de prijzen all-in dus geen achteraf beklag over de prijs, wij staan voor onze prijs..

Wat er afgesproken is dat moet men ook kan rekenen .

Onze prijzen zijn altijd incl.btw

Inclusief 1e voorrijkosten dus kan de vloer in een dag gedaan worden da betaald u niks moeten we terugkomen dan betaald u vergoeding van €45.-

Inclusief materiaal
Inclusief lakken en oliën
Inclusief 5 jaar garantie op onze werkzaamheden

Contactformulier

Top Parket Twente

Adres

Breemarsweg 116 BE
7553HT Hengelo

Inschrijving

KVK-nummer: 68328117